Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού… σκανδαλίζει τη Νεράιδα



dddtyjtyjtwrtewthr

Πρό ημερών είχα συνάντηση με Αντιδήμαρχο του Δήμου Σερβίων Βελβεντού με τον οποίο συζητήσαμε τα προβλήματα της Νεράιδας.

Ο Αντιδήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μου υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να επιλυθούν μέσα στα πλαίσια των Οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.

Εχοντας υπ΄ όψιν την Οικονομική κατάσταση, του ζήτησα έργα πολύ μικρού κόστους, την αποκατάσταση των Κυβόλιθων στον Κεντρικό δρόμο Νεράιδας, την αποκατάσταση της σκεπής του Κοινοτικού Καταστήματος (έχουν σπάσει ορισμένα κεραμίδια) και την αποκατάσταση της μόνωσης της βεράντας του Κοινοτικού καταστήματος, διότι τρέχουν νερά όταν βρέχει στο ενοικιαζόμενο κατάστημα του Δήμου.

Κατά την αναζήτηση στην σελίδα Διαύγεια του Δήμου  διάβασα πως δίδεται  το ποσό 6.900 Ευρώ με απευθείας ανάθεση εκτός της αποκατάστασης των κυβόλιθων του Κεντρικού δρόμου Νεράιδας και η τοποθέτηση κυβόλιθων στα δύο Παρκινγκ, από τα οποία  το ένα χρησιμοποιείτε και ως Παρκινγκ του Ξενοδοχείου Ιδιοκτησίας του χορικού Αντιδημάρχου  Νεράιδας (Η φωτό πάνω).

Αρχή μου ήταν και θα είναι πως όταν διαχειριζόμαστε χρήματα του Δημοσίου, πολύ περισσότερο χρήματα του Δήμου, ο οποίος είναι  καταχρεωμένος, οφείλουμε να τα σεβόμαστε και η διάθεσή των πρέπει απαραίτητα να γίνεται αξιολογώντας την αναγκαιότητα και με πλήρη διαφάνεια.

Θεωρώ πως η τοποθέτηση κυβόλιθων στα δύο Παρκινγκ είναι υπερβολή, δεν είναι αναγκαία διότι έχουν χαλίκι 3Α  και έχει φυτρώσει χόρτο το οποίο κουρεύουμε.

Είναι επίπεδα, δεν έχουν λακκούβες και δεν καταστρέφονται τα αυτοκίνητα όταν σταθμεύουν στον χώρο του Παρκινγκ.

Επί πλέον ουδέποτε προτάθηκε από εμένα, ούτε από κάτοικο στις οκτώ  Γενικές Συνελεύσεις που έκανα, ούτε στην Λαϊκή Συνέλευση που έκανε ο Δήμος, ούτε συζητήθηκε ποτέ σε Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και δεν υπάρχει πρόταση στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Δήμαρχε Κύριε Κοσματόπουλε  αντί αυτού προτείνω να τα διαθέσετε σε έργα άμεσης ανάγκης, όπως είναι η κατασκευή του κόμβου στην είσοδο της Νεράιδας, όπου υπάρχει πρόβλημα με τα λεωφορεία  ή για την διαμόρφωση του πάρκου δίπλα από την εκκλησία Νεράιδας.

Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.