Βίντεο: Αποκαταστάθηκαν οι πινακίδες φορτοεκφόρτωσης στους εμπορικούς δρόμους της Κοζάνης – Έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομίαdimarxeio_kozanis

Αποκαταστάθηκαν από τη Δευτέρα  2 Νοεμβρίου  οι πινακίδες φορτοεκφόρτωσης, στις παρκίδες των εμπορικών  δρόμων της Κοζάνης και από σήμερα Τρίτη  η Δημοτική Αστυνομία  προχωρά σε ελέγχους για την τήρηση των προβλεπομένων.

«Στόχος μας είναι  οι συγκεκριμένοι  έλεγχοι στους χώρους φορτοεκφόρτωσης, να οδηγήσουν σε περιορισμό του κυκλοφοριακού προβλήματος σε ώρες αιχμής, που προκαλείται  από την παράνομη στάθμευση. Πρόθεση μας είναι  εξαλείψουμε την άναρχη κατάσταση, με τα οχήματα που μεταφέρουν προϊόντα στην τοπική μας αγορά» ανέφερε
ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ.Γ. Ιωαννίδης πρόσθεσε πως «η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης,  από την ημέρα που επανασυστήθηκε, κάνει ότι είναι δυνατό για να βοηθήσει τους πολίτες και τους οδηγούς σε θέματα κυκλοφορίας. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο αλλά  θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλή κατεύθυνση. Τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων έχουν φέρει αλλαγές στο κέντρο της πόλης και  πιστεύουμε πως η εντατικοποίηση των ελέγχων θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.