Οι εγγραφές για τα εργαστήρια θεάτρου για ενήλικες με τη σφραγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζονται!



lyuvlugvuyvuyvuyviuikb

Συνεχίζεται η δραστηριότητα των εργαστηρίων για ενήλικες, που απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά της θεατρικής τέχνης μέσα από το παιχνίδι, την επικοινωνία, την δημιουργική έκφραση. Ήδη λειτουργούν τρία τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Εργαστήρια; Γιατί;

Γιατί η τέχνη του θεάτρου είναι μια τέχνη λυτρωτική. Αποκαλύπτει έναν εαυτό που έχουμε κρυμμένο. Προσφέρει αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση. Μας φέρνει κοντά σε ανθρώπους, μας δίνει το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε, να συνεργαστούμε. Μας προσφέρει το δώρο της αποδοχής του άλλου. Του σεβασμού στη διαφορετικότητα, την εκτίμηση μιας άλλης σκέψης. Μας απελευθερώνει το σώμα. Μας δυναμώνει τη φωνή. Μας μαθαίνει να αναπνέουμε και να αρθρώνουμε σωστά. Μας μαθαίνει να διαβάζουμε τη γλώσσα του σώματος. Πάνω από όλα ίσως μας μαθαίνει να κατανοούμε τον άνθρωπο. Τις πράξεις και τα κίνητρά του.

Όλα αυτά αβίαστα, μέσα από παιχνίδι, ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς, ομαδικές διαδικασίες αλλά στην πορεία και ατομικές. Και φυσικά, μέσα από τα εργαστήρια καλλιεργείται η αγάπη για το θέατρο και οι μαθητές των εργαστηρίων γίνονται πολύ καλύτεροι θεατές!

ΚΟΣΤΟΣ: 20€ /μήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης
Τηλ: 24610 24062 – εσωτ.1 – Τασούλα Σιμάρα (ώρες γραφείου)
Ε-mail: dpt-koz@otenet.gr
Facebook: facebook.com/dipethekozanis
dipethekozanis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.