Α.Ε. Άνω Κώμης – Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης: 3-0 – Το φιλμ του αγώνα



ano_komi_omadaΚαθαρή και δίκαιη νίκη της Ανω Κώμης επί του νεανικού συνόλου των Ελπίδων Α.Ε.Κοζάνης στο γήπεδο Κρόκου με σκόρ 3-0.Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους βέβαια να έχουν την εδαφική υπεροχή να μην έχουν απειληθεί καθόλου από τους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν σε αμυντικούς προσανατολισμούς, και όλα να κρίνονται στο πρώτο ημίχρονο αφού στο 4 λεπτό του αγώνα και στο 17′ λεπτό η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε νωρίς νωρίς στο σκόρ με 2-0,μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.

ΦΑΣΕΙΣ- ΓΚΟΛ
Μόλις στο 3’λεπτό του αγώνα πρώτη αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων με το σούτ του Τσιάκου απο δεξιά στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέπουρα.
Στο 4′ λεπτό του αγώνα χτύπημα φάουλ απο αριστερά με τον Νίκο Νάστο,λάθος εκτίμηση του Τσέπουρα και 1-0.
Στο 17’λεπτό πολύ ωραία κάθετη πάσα του Παπαδημητρίου στον Γκιούρα και 2-0 με ωραίο πλασέ του δεύτερου.
Στο 22’λεπτό επέλαση του Νίκου Νάστου και σούτ έξω από την περιοχή του Τσέπουρα λίγο άουτ.
Στο 26’λεπτό σούτ του Τρέσσου λίγο άουτ.
Στο 44′ χτύπημα φάουλ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Τσολακίδη απόκρουση του Παπακώστα.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και στο 48΄ λεπτό της συνάντησης,χτύπημα φάουλ του Τσολακίδη η μπάλα άουτ.
Στο 49΄ σούτ του Νίκου Νάστου έξω από την περιοχή του Τσέπουρα λίγο άουτ.
Στο 70’λεπτό της συνάντησης η γηπεδούχος ομάδα έκανε τρία τα τέρματα της ,μετά από κόρνερ του Τσιάκου από δεξιά κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Ιάκωβου Τρέσσου και 3-0.
Στο 81’λεπτό πλάσε του Γκιούρα από κοντα άουτ.
Στο 87’λεπτό πλασέ του Μαυρομάτη λίγο άουτ.

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.)
Παπακώστας, Τζαλαζίδης, Τσιάκος, Τσιμπούρας, ΝάστοςΣ, Τρέσσος, Γκιούρας, Παπαβαγγέλης(78’Μουλλάι), Παπαδημητρίου, Νάστος Ν,Τσάκαλος (15’Μπούλης-73’Μαυρομάτης).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ(Σαμαράς Σ.) Τσέπουρας, Κουτσουσίμος, Τσιφτσής, MALOKU, Μπακόλας, Δεληζήσης, Τρέβλας, Κηπηρτίδης, Μπουνόβας (52’Κικίδης), Τσολακίδης (67’Μαθιουδάκης), Κολτσίδας (67’Κωδωνάς).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.