Συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή καλωδίου στο βόρειο πεδίο



astinomia_faros_mono

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κατοχή κάνναβης

Χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 35χρονο ημεδαπό για κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων συνελήφθη ο προαναφερόμενος γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -174- σπόροι κάνναβης.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Σύλληψη 31χρονου ημεδαπού για κλοπή

Χθες το βράδυ στο βόρειο πεδίο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 31χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες κατελήφθη από υπαλλήλους που εργάζονται στην φύλαξη του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 31χρονος ημεδαπός να έχει προβεί στον τεμαχισμό ενός καλωδίου χαλκού, μήκους περίπου 4 μέτρων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας ενημερώθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου συνέλαβαν τον 31χρονο και κατέσχεσαν το καλώδιο χαλκού, την κατοχή του οποίου δε μπόρεσε να δικαιολογήσει καθώς και διάφορα εργαλεία (χαρτοκόπτη, πένσα κ.α) ως μέσα τέλεσης της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.