Για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό της Κοζάνης θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «Το Δάσος των Ξωτικών»ekthesiako_mera

Η Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης έχει τη χαρά να ενημερώσει το κοινό ότι φέτος για πρώτη φορά, θα λειτουργήσει στους χώρους του  το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο , με την ονομασία «Το Δάσος των Ξωτικών» (Χωριό του Αϊ Βασίλη), από τις αρχές το Δεκέμβρη έως και τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Το Πάρκο θα αναπτυχθεί σε όλους τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Στο μαγευτικό χώρο που δημιουργείτε , οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να βιώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις μας ένα από τα μεγαλύτερα Παγοδρόμια της Β. Ελλάδας , καρουζέλ, το Σπίτι & το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και πολλές άλλες Δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά», που δημιουργείται μπορούν να συμμετέχουν όλοι Επαγγελματίες με σκοπό τη Λιανική Πώληση των Προϊόντων τους.

Το «Το Δάσος των Ξωτικών» θα γίνει ο ψυχαγωγικός προορισμός τόσο για τους συντοπίτες μας όσο και για επισκέπτες από μακρινότερες περιοχές. Άλλωστε, η στρατηγική γεωγραφική θέση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, διευκολύνει την επισκεψημότητα από πολλές περιοχές της Μακεδονίας αλλά της Ηπείρου. Με αφορμή την επίσκεψη σε αυτό, μπορεί  να γίνει Εκδρομικός Προορισμός όλη η Δυτική Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενοι Επαγγελματίες (Έμποροι & Βιοτέχνες) που επιθυμούν να συμμετέχουν στην «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» μπορούν να πάρουν σχετικές πληροφορίες από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα Κοίλα Κοζάνης και στα τηλέφωνα: 2461045980, 45984, 45987, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η Διοργάνωση πραγματοποιείτε με τη Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Ε.Β.Ε. Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό της Κοζάνης θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «Το Δάσος των Ξωτικών»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.