Α.Ε. Κρανιδίων – Α.Ε. Άνω Κώμης: 2-1 Δίκαιη νίκη των γηπεδούχων



wsyrjtyjhteyjh

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα της Άνω Κώμης στο γήπεδο Κρανιδίων.Μεγάλη νίκη για την τοπική ομάδα, πέρα για πέρα δίκαιη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ψυχωμένοι και πιο αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα,το κατάφεραν με δύο στημένες φάσεις κλειδώνοντας το μάτς,σχετικά νωρίς(στο 33′ λεπτό του αγώνα το σκόρ ήταν ήδη 2-0) και έτσι με τους 3 βαθμούς διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ και ατενίζουν  με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος,Αντίθετα η ομάδα της Ανω Κώμης χωρίς πάθος,χωρίς αποφασιστικότητα,με πάρα πολλά λάθη,το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90′ με κεφαλιά του Ιάκωβου Τρέσσου σε 2-1, να έχει ανούσια υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να γίνει απειλητική, οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην άμυνα τους για να κρατήσουν το σκόρ το οποίο και κατάφεραν.Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων μένοντας ευχαριστημένοι μόνο απο την απόδοση των γηπεδούχων.

Α.Ε.ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ(Διαμαντής Θ.)Κουρτίδης,Χότζα,Παπαδόπουλος,Καλαμάρας,Τελιογλανίδης,Δελινιώτης,Παπαδόπουλος Σ.(70’Αριδάς Ι).Σταμούλης,Διαμαντής(60’Αριδάς Ε),Σταμπλιάκας,Βασίλας(90’Πάσχος).

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.) Παπακώστας,Τζαλαζίδης,Τσιάκος,Τσιμπούρας,ΝάστοςΣ.Τρέσσος,Παπαβαγγέλης(46’Μουλλάι),Παπαδημητρίου,
Παλαμάς Ι,Πλιάτσιος(69’Παλαμάς Κ.),Νάστος Ν.

Με πολλά λάθη η διαιτησία των ΠΕΛΕΤΙΔΗ-ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ-ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ.

uuejtuyetye

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.