Διοργάνωση επικού αγώνα αεροσφαίρισης από τον σύλλογο «Ωμέγα» στην Κοζάνη

p9v6pv98b79

Διοργάνωση αγώνα αεροσφαίρισης από τον σύλλογο “Ωμέγα” στα πλαίσια του προγράμματος παιχνιδιών του, με την επωνυμία “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ”, την Κυριακή 1η Νοέμβρη 2015.

Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας και σε όλους του εγγεγραμμένους παίχτες πάνω από 18 χρονών.  Περιμένουμε πολλές συμμετοχές όπως κάθε χρόνο και ευελπιστούμε σε πολλούς νέους παίχτες. Θα συναντηθούμε παλιοί, νέοι φίλοι του παιχνιδιού καθώς και σε οποιονδήποτε θελήσει ως παρατηρητής με τις υποδείξεις των μελών του συλλόγου.

Ο τρόπος και η κλιμάκωση του  παιχνιδιού θα  δώσει μια έκρηξη αδρεναλίνης, μαχητικότητας και ομαδικότητας που χρειάζεται για να βγει εις πέρας το σενάριο του. “Εκπλήξεις” στην ροή του παιχνιδιού είναι πιθανές.Ο αγώνας αφορά ολόκληρη την κοινότητα αεροσφαίρισης και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι εκατοντάδες.

Ο χώρος διεξαγωγής του παιχνιδιού θα είναι το μη ενεργό πρώην στρατόπεδο “Ρωμανέλη” έξω από την Κοζάνη κοντά στο Δρέπανο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.