Συνεχίζεται η Ευρωπαϊκής Eβδομάδας Kινητικότητας στον Δήμο Κοζάνηςkozani_steno_agora

Η δράση “Στοχεύω ενάντια στην κλιματική αλλαγή”, η οποία αναβλήθηκε την 20η Σεπτεμβρίου λόγω κακοκαιρίας, θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Σημείο εκκίνησης η είσοδος του Δημαρχείου στις 10.30πμ.

Η δράση αυτή στόχο έχει να δείξει καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άτομα  με κινητικά προβλήματα κατά την μετακίνησή τους μέσα  στην πόλη.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, θα καταγράψουν διάφορες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και θα καταλήξουν γύρω στις 12.30 στην αυλή του Βαλταδώρειου, όπου μαζί με τους τοξοβόλους θα στοχεύσουν ενάντια στην κλιματική αλλαγή για να κλείσουν με το eye contact experiment, ένα παγκόσμιο πείραμα, το οποίο φιλοδοξεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, να αποδείξει πως πίσω από τις διαφορές υπάρχει αποδοχή, σεβασμός και αλληλεγγύη.

Η δράση διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης και συμμετέχουν οι

1. Π.Τ Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας
2. Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων με Αναπηρία: «Ηλιαχτίδα Κοζάνης»
3. Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας A.μεA «ΚΙΒΩΤΟΣ»
4. Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμπλουτίσουν με την συμμετοχή τους την ιδιαίτερη αυτή δράση και να μοιραστούν  μια πρωτόγνωρη για τους περισσότερους από μας εμπειρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.