Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από τη Δημοτική Αστυνομία στα σχολεία του Δήμουjtyetjyuyukryuikteuy

Την άνοιξη θα λειτουργήσει και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κοζάνης. Η έναρξη έγινε την Πέμπτη στο Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μούκα, με την ανταπόκριση των μικρών μαθητών, να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική.

Στο πρώτο αυτό μάθημα, παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως «είναι μια δράση, που έκανε και προγενέστερα  η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης και αποφασίσαμε να τη συνεχίσουμε.  Ένα πολύ παραστατικό μάθημα, που ανέλαβε ο Δημοτικός Αστυνόμος Κώστας Πατιός, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος στο αντικείμενο αυτό».

Το επόμενο βήμα, όπως ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης  θα είναι την Άνοιξη να λειτουργήσει  το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη διασταύρωση της ΖΕΠ, ώστε να μπουν τα παιδιά και στο πρακτικό κομμάτι της κυκλοφοριακής αγωγής  και να έχουν καλύτερη αντίληψη στο χώρο που περπατούν, οδηγούν τα ποδήλατα κτλ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.