3 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πτολεμαΐδα και Τετράλοφο Κοζάνη – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 γραμμάρια κάνναβης



xeiropedes

Συνελήφθη 45χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή κάνναβης

Χθες το απόγευμα στον Τετράλοφο Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό για κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος συνελήφθη γιατί σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε καθώς και στο σπίτι του στην Κοζάνη βρέθηκαν συνολικά -12,16- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη δύο ατόμων στην Πτολεμαΐδα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση

Κατασχέθηκαν πάνω από 900 γραμμάρια κάνναβης

Χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς 48 και 47 χρονών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 47χρονος όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους -35,45- γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον 48χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 48χρονου στην Πτολεμαΐδα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-872,23- γραμμάρια κάνναβης,
-37- σπόροι κάνναβης,
-28,35- γραμμάρια φύλλα κάνναβης,
τμήματα φυτών κάνναβης,
το χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ (600€) και
ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “3 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πτολεμαΐδα και Τετράλοφο Κοζάνη – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 γραμμάρια κάνναβης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.