Παρουσία του Χ. Κάτανα, εκπροσωπώντας τον Π. Καμμένο, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση – απόδοση φόρου τιμής στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβοyuidrriyy

Με την απαραίτητη τιμή και λαμπρότητα, παρόντων όλων των τοπικών αρχών της περιοχής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στο Μέτσοβο, η εκδήλωση – απόδοση φόρου τιμής στο Μνημείο Ιππικού, που ανεγέρθη υπέρ των ηρωικώς πεσόντων της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940.

Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τον Υπουργό και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, εκπροσώπησε ο πρώην Βουλευτής Κοζάνης με τους ΑΝΕΛ Χάρης Κάτανας, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση συνοδευόμενος από κλιμάκιο πολιτευτών και μελών της Συντονιστικής Ιωαννίνων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ.Κάτανας παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Μέτσοβο, με βόλτα στην πόλη και γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν των επισήμων ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξ/κών Ιππικού- Τεθ/νων, που ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

44ftghrftyyu

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παρουσία του Χ. Κάτανα, εκπροσωπώντας τον Π. Καμμένο, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση – απόδοση φόρου τιμής στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.