Αποσύρεται η αύξηση φορολόγησης στα ενοίκια – Ανοιχτές οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας



Τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν την αύξηση των συντελεστών φορολόγησης των ενοικίων προσανατολίζεται να αποσύρει η κυβέρνηση.

«Όπου χρειάζονται και άλλες αλλαγές στο νομοσχέδιο θα γίνουν. Συζητάμε χθες και σήμερα με τα τεχνικά κλιμάκια και θα κάνουμε αλλαγές» ανέφερε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Σε ότι αφορά τα ανείσπρακτα ενοίκια άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα φορολογούνται αλλά ούτε θα εκχωρούνται στο Δημόσιο και αναζητούνται άλλοι τρόποι.

Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι σήμερα η αύριο θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του υπουργείου για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο.

Ανοιχτή άφησε ακόμη την πληρωμή μέρους του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων και των συντάξεων μέσω πλαστικού χρήματος.

Ανακοίνωσε ότι ένα από τα μέτρα που εξετάζονται για την ανάπτυξη του πλαστικού χρήματος είναι να υποχρεωθούν όσοι ανοίγουν νέες επιχειρήσεις καθώς και ορισμένοι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι να έχουν συσκευές Pos για την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες.

Άφησε εκ νέου ανοιχτό να υπάρχουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας στην κατεύθυνση επιβάρυνσης των οχημάτων μεγάλου κυβισμού.

Πηγή: arouraios.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.