Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου η φωτογραφική έκθεση «Η Κοζάνη του 20ου αιώνα»

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η φωτογραφική έκθεση «Η Κοζάνη του 20ου αιώνα», η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες από την  καθημερινότητα της ζωής της πόλης, τον περασμένο αιώνα, με τα κτήριά της, τους ανθρώπους και τις διάφορες δραστηριότητές τους. 120 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πολύτιμα ντοκουμέντα της ιστορικής της ταυτότητας του τόπου μας.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον  Οργανισμό Αθλητισμού –Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης και  φιλοξενείται  στο Λαογραφικό Μουσείο.

Τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της έκθεσης συνέλεξε και επιμελήθηκε η συντοπίτισσά μας φωτογράφος Σούλα Παλέντζα ερευνώντας παλιά αρχεία Κοζανιτών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, της Προέδρου του ΟΑΠΝ Φανής Φτάκα Τσικριτζή και πολύ κόσμου.

Ο ΟΑΠΝ καλεί, όσους διαθέτουν φωτογραφίες της εποχής και επιθυμούν να παρουσιαστούν,  συνεισφέροντας στη διατήρηση της συλλογική μνήμης,  να επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.