Βίντεο: To ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης εγκαινίασε τα θεατρικά εργαστήρια για τη νέα χρονιά



Με μια όμορφη γιορτή, για όλα τα παιδιά,  ξεκίνησαν το Σάββατο το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης τα θεατρικά εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. εγκαινίασε τη νέα θεατρική χρόνια με τα θεατρικά εργαστήρια που σχεδίασε για όλους σας. Θέατρο για παιδιά και νέους, Θέατρο για ενήλικες, Θέατρο για την διαφορετικότητα.

Όπως ανέφερε η Καλλιτεχνική Δ/ντρια κα Ελένη Δημοπούλου, «η φετινή χρονιά για τα θεατρικά εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είναι επετειακή καθώς κλείνουν 10 χρόνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την ανταπόκριση γονέων και παιδιών. Τα εργαστήρια έχουν τη σφραγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., με πολύ καταξιωμένους και καταρτισμένους διδάσκοντες».

Φέτος όπως ανέφερε η κα Δημοπούλου για πρώτη φορά διοργανώνονται τα εργαστήρια με τίτλο «Το θέατρο αγαπάει τη διαφορετικότητα», που απευθύνεται σε άτομα με κινητικές, νοητικές ή άλλες δυσκολίες ενώ θα υπάρχει και εφηβικό θέατρο με τη συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης
Τηλ: 24610 24062 – εσωτ.1 – Τασούλα Σιμάρα (ώρες γραφείου)

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.