Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο για δωρεά στην Παιδιατρική ΚοζάνηςΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου “Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο” εκφράζει τις ολόθερμες και ειλικρινείς ευχαριστίες της στους συμπολίτες μας Μάρκο Σταυρίδη και Αντώνιο Γκέκα για την πρωτοβουλία τους να ζωγραφίσουν παραστάσεις στους τοίχους της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης. Ο κος Γκέκας είχε την αρχική ιδέα και προσέφερε τα υλικά ενώ ο ζωγράφος κος Σταυρίδης έβαλε όλη τη δεξιοτεχνία του και έκανε τους διαδρόμους της Παιδιατρικής αγνώριστους προς ευχάριστη έκπληξη όλων των υπαλλήλων καθώς και των μικρών ασθενών.

Με την πράξη αυτή θα δώσουν μεγάλη χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους αλλά και σε όσους θα βρίσκονται καθημερινά στο χώρο. Ήταν πραγματικά μια ενέργεια που μας γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον δεδομένου των δύσκολων ημερών που διανύουμε.

Ευελπιστώντας να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.