Διάλεξη της καθηγήτριας Ελευθερίας Ν. Γωνίδα στην Κοζάνη με θέμα «Κίνητρα και μάθηση – Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας»



Το Ίδρυμα Fulbright σε συνεργασία με την Ένωση Υποτρόφων Προγράμματος Fulbright-Τμήμα Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει διάλεξη την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, ώρα 7:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κοβεντάρειο» στην Κοζάνη (οδός Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων) με ομιλήτρια την καθηγήτρια Ελευθερία Ν. Γωνίδα. Η διάλεξη έχει θέμα «ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ». Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η Ελευθερία Γωνίδα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας & Ανθρώπινης Ανάπτυξης στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright  με το Scholar Program στο University of Michigan, Ann Arbor, MI για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Το Fulbright, είναι το µεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραµµα υποτροφιών στον κόσµο και λειτουργεί σε περισσότερες από 155 χώρες. Το Ίδρυµα Fulbright ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα το 1948 και είναι µη κερδοσκοπικός, αυτόνοµος, διακρατικός οργανισµός.  Στα 67 χρόνια της λειτουργίας του, το Ίδρυµα Fulbright έχει προσφέρει δωρεάν συµβουλευτικές υπηρεσίες για σπουδές στις Ηνωµένες Πολιτείες της Αµερικής σε χιλιάδες πολίτες και έχει χορηγήσει περισσότερες από 5.000 υποτροφίες σε έλληνες και αµερικανούς φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, καθηγητές, καλλιτέχνες. Υπότροφοι του Ιδρύµατος κατέχουν σήµερα σηµαντικές θέσεις στο κοινοβούλιο, τη δηµόσια διοίκηση, τον επιχειρηµατικό κόσµο, την ακαδηµαϊκή κοινότητα, τον καλλιτεχνικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Ελς Σιάκου-Χάναππε, Ίδρυμα Fulbright στο τηλέφωνο 210-7292023 εσωτ. 203.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.