«…But this is Art»: Ένα διαφορετικό cafe bar ανοίγει στην πόλη της Κοζάνης!



Μία νέα πρόταση στη διασκέδαση της πόλης, έρχεται να δώσει το δικό της στίγμα!

Πρόκειται για το cafe bar “…But this is Art“, εμπνευσμένο από την τέχνη, με έντονο το στοιχείο την τέχνη των tatoos…

Πολύ ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης, με φωτογραφίες καλλιτεχνών, τατουάζ και ένα ξεχωριστό μπαρ-βιτρίνα με υλικά τατουάζ , βελόνες, χρώματα, μοτεράκια και ότι έχει σχέση με το τατουάζ και το piercing. Ξεχωριστοί, θα είναι και οι καφέδες, τα ροφήματα και τα coctails του μαγαζιού, τα οποία θα φέρουν ονομασίες από tatoo και φυσικά κάποια από αυτά θα είναι φρέσκες προτάσεις ροφημάτων από τους δημιουργούς του νέου καφέ μπαρ.

{gallery}kaprini{/gallery}

Οι ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος, είναι 2 νέα παιδιά οι οποίοι δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο της διασκέδασης και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον Κώστα Γκέσσο, πρώην ιδιοκτήτη του ίδιου μαγαζιού υπό άλλη μορφή όμως, τσιπουράδικο και τη Λαμπρινή Καπρίνη η οποία δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της τέχνης των tatoos, αλλά και η ίδια έχει συμβάλλει στη διασκέδαση της Κοζάνης, δουλεύοντας χρόνια σε γνωστα καφε μπαρ της πόλης. Και τα δύο παιδιά, είναι γνωστοί για τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες αλλά και για την αγάπη τους στο χώρο της διασκέδασης.

Ο Κώστας Γκέσσος και η Λαμπρινή Καπρίνη, μίλησαν στο KozaniLife.gr για το νέο τους εγχείρημα:

Κώστας:Στο καφέ μπαρ μας θα βρείτε, ιδιαίτερα ροφήματα και κοκτέιλς, που έχουμε δημιουργήσει με πολύ μεράκι και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας”.

Λαμπρινή:Δεν θα ξεκινούσα να ασχοληθώ με ένα οποιοδήποτε καφέ μπαρ, η τέχνη όμως του τατουάζ, είναι αυτό που με εκφράζει απόλυτα και το εφαρμόζω και στη δουλειά με την οποία ασχολούμαι χρόνια“.

Βέβαια, να τονίσουμε πώς το νέο καφέ μπαρ της πόλης μας, δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group, αλλά σε όλο τον κόσμο ο οποίος αγαπάει την καλή αισθητική, μουσική και την τέχνη γενικότερα!

Ο κοσμος, θα μπορεί να να ξεφυλλίζει περιοδικά με τις νέες τάσεις των tattos, απολαμβάνονατας το καφεδάκι του, ενώ ο χειμώνας, όπως μας είπαν ο Κώστας και η Λαμπρινή θα είναι γεμάτος εκπλήξεις, events, guest καλεσμένους, μέχρι και live tatoo show!
 
Το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου ανοίγουν τις πόρτες του δικού τους cafe bar, επί της οδού Ιωάννη Τσόντζα 9, με την δική τους ξεχωριστή υπογραφή ο Κώστας και η Λαμπρινή.

Εμείς να τους ευχηθούμε “Καλή επιτυχία”, στο νέο τους εγχείρημα και πάντα επιτυχίες…

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.