ΕΒΕ Κοζάνης: Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων – ποτών στη Διεθνή Έκθεση «FOODEX SAUDI 2015»Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του κλάδου τροφίμων και ποτών ότι  από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση “FOODEX SAUDI 2015 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει  έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου (τηλ. 24610 41693 αρμόδια κα Κατερίνα Καρακουλάκη), ώστε άμεσα με τη στήριξη του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΑΠ 2012-2016), στα πλαίσια της υλοποίησης του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού – Εκθεσιακού Προγράμματος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητάς στην περιοχή μας,   να διοργανωθεί η συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.