Κυριακή 4/10 εώς Τρίτη 6/10 ο φετινός Νιάημερος στην Κοζάνη – Δείτε τα μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισηςΕνόψει της εμποροπανήγυρις «ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ 2015» που θα διεξαχθεί στην Πόλη της Κοζάνης από την Κυριακή 4/10/2015 έως και την Τρίτη 6/10/2015, ενημερώνουμε το κοινό ότι θα ληφθούν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης, σύμφωνα και με την σχετική Απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα:

– Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους χώρους που θα λαμβάνει χώρα η Εμποροπανήγυρη (οδός Αηλιόστρατας) έτσι ώστε να υπάρχει ασφαλή διέλευση των πολιτών.

– Εκτροπή και οδήγηση των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης (βόρεια πλευρά της Εμποροπανήγυρις καθώς και στον χωματόδρομο στην δυτική πλευρά της Εθνικής Οδού Κοζάνης- Πτολεμαΐδας).

– Τα δύο Ρεύματα κίνησης των οχημάτων προς Κοζάνη γίνονται ένα πλάτους 5μ με τοποθέτηση σταθερών κώνων οδοσήμανσης και στηθαίων για προστασία των πεζών και για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας.

– Δημιουργία  Ζώνη Διέλευσης των Πεζών κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.