Καταγγελία για παράνομη υλοτομία: Δεν έχουν αφήσει δέντρο για δέντρο στη Γαλατινή BοΐουΔεν έχουν αφήσει δέντρο για δέντρο στη Γαλατινή!

Οι καταγγελίες που φθάνουν στον siera fm κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτη υλοτόμηση, όχι μόνο σε δασικές εκτάσεις αλλά ακόμα και μέσα σε ιδιόκτητα χωράφια.

Το φαινόμενο έχει πάρει τεράστια έκταση λένε οι κάτοικοι της Γαλατινής, οι οποίοι λένε πως παρότι το έχουν αναφέρει στο δασαρχείο, δεν γίνεται τίποτα γιατί ζητούν ονομαστικές καταγγελίες, κάτι που όπως λένε οι κάτοικοι σε μια μικρή κοινωνία θα φέρει πολλές αντιπαραθέσεις.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, είναι πολύ εύκολο να συλληφθούν όλοι οι παρανομούντες αφού τις πρώτες νυχτερινές ώρες τα αλυσοπρίονα ακούγονται από χιλιόμετρα μακριά.

Μάλιστα όπως είπαν κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο εδώ και χρόνια όχι μόνο να κόβουν παράνομα τα ξύλα, αλλά να τα πουλούν κιόλας σε διάφορες περιοχές του Βοΐου!!!

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.