Πτολεμαΐδα: Περιμένουν 23 χρόνια για να αξιοποιήσουν την γη τους!

Στα όρια τους έχουν φθάσει 1800 οικοπεδούχοι στην Πτολεμαΐδα γιατί επί είκοσι τρία(23) χρόνια εμπαίζονται από τους παράγοντες της Αυτοδιοίκησης, σε Νομαρχιακό, Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο, στο ζήτημα σχετικά με την πράξη εφαρμογής του σχεδίου επέκτασης της Πόλης.

Η μελέτη του έργου αυτού ανατέθηκε σε ιδιώτη μηχανικό έναντι του ποσού των τετρακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (450.000Ε) με πηγή χρηματοδότησης το πρόγραμμα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης και δεν καταβλήθηκε με αποτέλεσμα η Μελέτη να παραμένει στα συρτάρια του γραφείου του. Όπως υποστηρίζουν ενδιαφερόμενοι, το ποσό εκταμιεύτηκε επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Εορδαίας, και αφού έγινε χρήση ενός μέρους, το υπόλοιπο επέστρεψε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η ένταξη των 1600 οικοπέδων στο σχέδιο πόλης, θα δώσει την δυνατότητα αξιοποίησης τους, καθώς και της πολύπλευρης ανάπτυξης της  περιοχής.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται πρωτοβουλίες από τους οικοπεδούχους σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας ώστε να διευθετηθεί η χρόνια αυτή εκκρεμότητα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.