Happy Market Jumbo και Χαμόγελο του Παιδιού συγκέντρωσαν σχολικά είδη στην Κοζάνη για καλό σκοπό!



Με επιτυχία στέφθηκε η δράση του Χαμόγελου του παιδιού στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το Happy Market Jumbo στην Κοζάνη, φιλοξένησε το Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση του κόσμου στο εγχείρημα αυτό, αποδεικνύοντας, πώς όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να χαρίσουμε χαμόγελο στα παιδιά. Το ευαίσθητο του θέματος, ήταν αυτό που έδωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μία συλλογική προσπάθεια, η οποία στηρίχτηκε στον εθελοντισμό, αλλά κυρίως στην κινητοποίηση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Happy Market Jumbo, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ένθερμη συμμετοχή του και δήλωσε τα εξής στο kozaniLife.gr:

“Ευχαριστούμε τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτη την προσθάθεια. Αφήνουμε μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Όλη αυτή η σημαντική προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί, χωρίς την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Ο σκοπός επετεύχθει,σας ευχαριστούμε”.

11ueyg12048504 1499780386986462 158148268 n

Η κ. Βάσω Πετρίδου, συντονίστρια των δράσων Β.Ελλάδος του Χαμόγελου του παιδιού, μας μεταφέρει το δικό της μύνημα, για τη θετική ανταπόκριση :

“Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Κοζάνης, στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.Συγκεντρώθηκαν πέντε μεγάλια καρότσια σχολικά είδη, μια πολύ μεγάλη βοήθεια, όχι μόνο για την πόλη της Κοζάνης, αλλά για όλη τη Β.Ελλάδα. Φέτος, με τη στήριξη της Κοζάνης, ο αριθμός των παιδιών που λαμβάνουν βοήθεια, θα μεγαλώσει κατά πολύ.”

Η κ. Πετρίδου κλείνοντας τόνισε πώς η ανάγκη στήριξης οικογενειών με παιδιά, μεγαλώνει ραγδαία, όμως το το ευτύχημα μέσα από αυτό είναι ότι μεγαλώνει η κοινωνική συνείδηση του κόσμου.

Το Χαμόγελο του παιδιού και το Happy Market Jumbo, υπόσχονται νέες μελλοντικές δράσεις στην πόλη μας, για τη στήριξη των παιδιών που μας χρειάζονται.

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.