Άνοιξε τις πόρτες του ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός για τη νέα σχολική  χρονιά,  του Γ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Κοζάνης. Ο Γ’ Βρεφονηπιακός στεγάζεται από φέτος σε ένα νέο, σύγχρονο κτίριο, που παρέχει όλες τις ανέσεις σε εκπαιδευτικούς και παιδιά. Ο νέος Παιδικός Σταθμός έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 75 νήπια και 13 βρέφη.

Στην τελετή βρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Κοζάνης  Λευτέρης  Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Μανώλης Κουτσοσίμος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας  και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος σε δήλωση του τόνισε πως  «ο Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός ξεκίνησε ως σκέψη το 2010, άρχισε η υλοποίηση του το 2012, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έγινε ένας μεγάλος αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος φέτος. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να γίνει ο Σταθμός από την έναρξη μέχρι και σήμερα».

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.