Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε. Κοζάνης



Ομαλά ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Κοζάνης. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες στις 07:00, με τους δικαστικούς επιμελητές και τους εκλογικούς αντιπροσώπους να βρίσκονται στη θέση τους. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι συνήθεις απουσίες ορισμένων μελών των εφορευτικών επιτροπών οι οποίες αντικαταστάθηκαν άμεσα.

Ο κόσμος, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να προσέρχεται στις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Στην Π.Ε. Κοζάνης συστάθηκαν 343 εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν περίπου 163.209 χιλιάδες εκλογείς, αριθμός ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με το δημοψήφισμα.

222dghjdghjd

Το kozaniLife.gr επικοινώνησε με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά ο οποίος έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, οι οποίοι έκαναν έναν αγώνα δρόμου όλες αυτές τις μέρες ώστε να είναι έτοιμος ο εκλογικός μηχανισμός της Π.Ε. Κοζάνης, ενόψει των σημερινών κοινοβουλευτικών εκλογών.

Το kozaniLife.gr, θα μεταδίδει τα αποτελέσματα, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Μέτα τις 19:00, τα πρώτα αποτελέσματα, εδώ γρήγορα, έγκυρα και έγκαιρα.

Για το kozaniLife.gr:
Ζ.Α. Ν.Α. – Κοζάνη
Καραδημούλας Σάκης – Πτολεμαΐδα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.