Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο στο «Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία» ΚοζάνηςΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου “Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο” ευχαριστεί θερμά το «Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία» Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης – Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα τον Πρόεδρο κο Μιχάλη Μήγγο, τον Γενικό Γραμματέα κο Μάριο Συμεωνίδη, τον Ταμία κο Αβραάμ Παναγιωτίδη και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν στα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας οχτώ (8) αμαξίδια νοσοκομειακού τύπου (από τέσσερα σε κάθε Νοσοκομείο), που θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Τα αμαξίδια αυτά τα προμηθεύτηκε ο Σύλλογος από τη συλλογή πλαστικών καπακιών που συγκεντρώθηκαν με την κινητοποίηση όλων των πολιτών της Περιφέρειάς μας.

Η παράδοση – παραλαβή των αμαξιδίων έλαβε χώρα, την 1η Σεπτεμβρίου, σε μια λιτή τελετή στα γραφεία του Συλλόγου, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Στις μέρες μας τέτοιες πρωτοβουλίες που καταφέρνουν να ενεργοποιήσουν τους πολίτες, είναι άξιες επαίνου και μας αποδεικνύουν πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και επίσης μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειές μας για την καλύτερη λειτουργία των δύο Νοσοκομείων.

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ         Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.