Βίντεο: Η συναυλία καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς από μαθητές της Κοζανης – Ευχαριστήριο του ΟΑΠΝ Δήμου ΚοζάνηςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους μαθητές – μέλη των μαθητικών μουσικών συγκροτημάτων «Blue Cheese Quartet» (Θάνος Τσακιλτζίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Χάρης Γρηγοριάδης, Ανδρέας Παπακώστας  – Σμύρης), «Night Trains» (Στέργιος Διάφας, Αντώνης Κολλάρος, Κων/νος Πλεξίδας, Βασίλης Λιάνας) και το «Μουσικό Συγκρότημα Ποντιακής Μουσικής» (Κων/νος Τσανίδης, Κων/νος Παλαιολόγος, Αποστόλης Σισμανίδης, Βασίλης Τσιαβής) για την συμμετοχή τους στη συναυλία καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Επιθυμούμε ακόμα να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στον έκτακτο συνεργάτη, ηλεκτρολόγο του ΟΑΠΝ Βασίλη Λογδανίδη, για τη σημαντική συμβολή του στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές να έχουν μια παραγωγική διδακτική χρονιά και να επιτύχουν όλους τους στόχους τους.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.