Πρόσκληση συμμετοχών στη μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας»Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πτολεμαΐδας Ο Σωτήρας,  ανακοινώνει για την  περίοδο 2015-2016 τη λειτουργία της  μικτής χορωδίας ενηλίκων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Στη Χορωδία μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες από 18 ετών που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ευδοκία Καζαντζή είτε ηλεκτρονικά στο email:sotersosonimas@yahoo.gr, είτε τηλεφωνικά στο τηλ.: 2463054684, αναφέροντας τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση.

Στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου  2015, στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας, ώρα 07:00΄μ.μ. θα καθοριστεί το φετινό ωρολόγιο πρόγραμμα για τα μαθήματα και τις πρόβες της χορωδίας.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Χορωδίας: Νικόλαος Ματθαίου

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κo Ισαάκ Νικολαΐδη, Πρόεδρο του συλλόγου στο τηλ.: 6985633478 και στο email: sakisnikolaidis@yahoo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.