Συνεχίζονται οι διαδρομές της 13ης Λαμπαδηδρομίας από τον ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

Ολοκληρώθηκε ένα τριήμερο Λαμπαδηδρομιών στην περιοχή μας. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» μετέφερε τη φλόγα της Αγάπης, τη φλόγα της προσφοράς και της αλληλεγγύης την Παρασκευή στην Καισαρειά, όπου πραγματοποιήθηκε παράλληλα και εθελοντική αιμοδοσία και στην Άνω Κώμη, το Σάββατο στο Τσοτύλι και την Κυριακή μέλη του συλλόγου μας παραβρέθηκαν στην Ν.Νικομήδεια Ημαθίας.

Η συμμετοχή του κόσμου καθώς και το ενδιαφέρον ήταν έκδηλο σε κάθε περιοχή, καθώς μετά το πέρας των εκδηλώσεων και μετά από τις ομιλίες, μέλη της Γέφυρας Ζωής έπαιρναν δείγμα για Μυελού των Οστών. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά Μυελού αυξάνει μετά τις συνεχείς ενημερώσεις, εφόσον ενημερώνονται ότι πλέον η δωρεά μυελού είναι μία ακίνδυνη διαδικασία, μέσω φλέβας, σχεδόν όπως η αιμοπεταλιοαφαίρεση, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας γίνονται δότες! (Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι έχουν εγγραφεί πάνω από 25 εκατομμύρια δότες στην Παγκόσμια Δεξαμενή Δοτών Μυελού των Οστών).

Οι Λαμπαδηδρομίες συνεχίζονται, μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς Ζωής σε κάθε γωνιά της χώρας μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η τελετή λήξης στη Λαμία.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.