Επίσκεψη στελεχών του «Ποταμιού» στο Τεχνικό Επιμελητήριο στην Κοζάνη



Αντιπροσωπεία του “Ποταμιού”, αποτελούμενη από το βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά, την αρμόδια τομεάρχη για θέματα περιβάλλοντος Χλόη Βλασσοπούλου και τους υπ . βουλευτές Αντώνη Σιαμπανόπουλο και Δημήτρη Σιόλιο, επισκέφτηκαν χθες 10/9, το “Τεχνικό Επιμελητήριο” στην Κοζάνη. Εκεί, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δημήτρης Μαυροματίδης και τα υπόλοιπα μέλη, ανέλυσαν διεξοδικά,  τις σκέψεις αλλά και τις μελέτες του ΤΕΕ για την “ενεργειακή πορεία” της χώρας. Τα στελέχη του “Ποταμιού”, αφού άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις επιστημονικές επισημάνσεις των μηχανικών, ανέπτυξαν κι αυτοί από την πλευρά τους, το πρόγραμμα του κόμματος για την ενέργεια, τονίζοντας την τεράστια βαρύτητα που έχει και θα πρέπει να συνεχίσει να έχει η περιοχή ως ενεργειακός πυλώνας της χώρας.

Επίσης, αναφέρθηκαν στις υποχρεώσεις που έχει η ΔΕΗ Α.Ε ως προς την περιοχή(αποκατάσταση εδαφών), το περιβάλλον και σαφέστατα προς τους πολίτες του τόπου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.