Υιοθεσία του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών της Κοζάνης στη μνήμη του Γεωργίου Σιώζου



Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Θεοδώρα Σιώζου για την υιοθεσία της εβδομάδας που διανύουμε (13-17 Ιουλίου 2015) του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, στη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου της κ. Γεωργίου Σιώζου.

Το πρόγραμμα «Υιοθετώ μια εβδομάδα του Συσσιτίου» απευθύνεται σε φορείς, σχολεία, συλλόγους, επιχειρήσεις, αλλά και πολίτες οι οποίοι αναλαμβάνουν να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα που απαιτούνται για την κάλυψη μιας εβδομάδας, σίτισης του συνόλου των δικαιούχων του συσσιτίου. Μια έμπρακτη έκφραση στήριξης των ανθρώπων που λόγω οικονομικών δυσκολιών, προχωρημένης ηλικίας ή αναπηρίας δεν είναι σε θέση να παρασκευάσουν το γεύμα τους, αλλά και των προσπαθειών που οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης καταβάλουν για την αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανόμενων ακραίων καταστάσεων φτώχειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Υιοθετώ μια εβδομάδα του Συσσιτίου» Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.