Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου ΣιάτισταςΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου Σιάτιστας που διεξήχθη το διάστημα 16 Ιουνίου με 13 Ιουλίου 2015 στο ΔΑΚ Σιάτιστας, με τη συμμετοχή 12 ομάδων και 240 περίπου αθλητών.

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Blaugrana – Ζιαφετ’, και έληξε με σκορ 4-1 στα πέναλτι, με νικήτρια  την ομάδα Blaugrana, παρουσία των Αρχών του Τόπου και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα , πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά, με τη βράβευση των νικητών από τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αλλά και την απονομή αναμνηστικών και διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Το παρόν έδωσαν και οι Αντιδήμαρχοι Γκερεχτές Λάζαρος και Ρομπόλας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ Τζιλίνης Ελευθέριος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Δίκος Στέργιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, και τα μέλη της Διοργανώτριας Επιτροπής του τουρνουά.

Ο Δήμος Βοΐου και η Διοργανώτρια Επιτροπή του τουρνουά ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους αθλητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά για την πολύ καλή παρουσία τους και συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν στους αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και εμψύχωναν τους αθλητές. Επίσης, ευχαριστούν όλα τα μέλη της διοργανώτριας επιτροπής και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη διοργάνωση και τη διαιτησία των αγώνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.