Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών στην Πτολεμαΐδα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής



Χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 20 και 18 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι ανωτέρω την 13-06-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, παραβίασαν παράθυρο κυλικείου σε σχολείου στην Πτολεμαΐδα, με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου (κατσαβίδι) και αφού εισήλθαν εντός αυτού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ (200€). Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι σε προγενέστερο χρόνο την ίδια ημέρα, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν δύο ακόμη καταστήματα (καφενείο και κρεοπωλείο) στη πόλη της Πτολεμαΐδας.

Κατασχέθηκε ένα μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας του 20χρονου, που χρησιμοποιούσαν ως μεταφορικό μέσο κατά τη διάρκεια της τέλεσης των κλοπών καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείου (κατσαβίδι).  

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.