Δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η αντικατάσταση των αντιδημάρχων Ζυγούρη και Δισερή – Δεν αποδέχεται τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου ο Θ. ΚυριακίδηςΔημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  (ΑΔΑ 7ΨΨΓΩ11-Λ9Υ) η απόφαση164/15 του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλου, με ημερομηνία έκδοσης 10/7/2015, σύμφωνα με την οποία αντικαθίστανται οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Φώτης Ζυγούρης και Καμβουνίων-Λιβαδερού-Μεταξά-Τριγωνικού Θύμιος Δισερής, και τη θέση τους καταλαμβάνουν αντίστοιχα οι Δημήτρης Κουκάλης και Παύλος Γεμενετζίδης (επί αντιμισθία), με θητεία από σήμερα 13/7/2015 έως 5/3/2017.

Με την ίδια απόφαση καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου λειτουργίας του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Εδαφολογικού Εργαστηρίου ανατίθενται στο σύμβουλο της πλειοψηφίας Θεόδωρο Κυριακίδη.

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση ο Θεόδωρος Κυριακίδης με επιστολή του δεν αποδέχεται τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου, για λόγους που θα εξηγήσει στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση 164/2015, όπως δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.