Η Ε. Ουζουνίδου για την αντιμετώπιση προβλημάτων των θεριζοαλωνιστών στην Π.Ε. ΚοζάνηςΤο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι της περιοχής της Κοζάνης, μεταξύ άλλων, εξέθεσαν στον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΠΕ, κ. Στ. Τσοτσορό και Γρ. Στεργιούλη αντίστοιχα, η Ευγενία Ουζουνίδου,  Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και υπεύθυνη για Θέματα Ενέργειας και Βιομηχανίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Θανάσης Πετράκος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αναφορές που έγιναν στη Βουλευτή Κοζάνης από θεριζοαλωνιστές της περιοχής, η έλλειψη παροχής πιστώσεων από μερίδα πρατηριούχων της περιοχής οδήγησε σε αδυναμία προμήθειας των απαραίτητων καυσίμων για την εκτέλεση του θερισμού του σιταριού, ο οποίος πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να μην καταστραφεί η παραγωγή.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα του προβλήματος για τους παραγωγούς της περιοχής, προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της πιστωτικής διευκόλυνσης μέχρι τη συγκομιδή και τη διάθεση των προϊόντων τους.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η βουλευτής Κοζάνης υπογράμμισε το ρόλο που διαδραματίζουν επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει ή ελέγχει το δημόσιο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας, καθώς και τη συμβολή που μπορούν να έχουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.