Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στην Κοζάνη με θέμα: «Επιθετικότητα και Πρόληψη»Στα πλαίσια ανάπτηξης της κυνοφιλίας και του κυναθλητισμού, ο ο Κυναθλητικός Όμιλος WHITE GHOSTS διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 μονοήμερο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων με θέμα:

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΡΌΛΗΨΗ.

Ένα θέμα τόσο σοβαρό και λεπτό που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Η επιθετικότητα των σκύλων μπορεί από απλή ενόχληση στην καθημερινή μας ζωή (oπου κάνει ένα σκύλο δύσχρηστο) πολύ πιθανόν να γίνει Επικίνδυνη. Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι να μάθουμε να αντιλαμβανόμαστε από που πηγάζει η επιθετικότητα και να προλαμβάνουμε την εκδήλωση της συμπεριφοράς αυτής και πότε είναι η ώρα να επισκεφτούμε τον ειδικό για την επίλυση του προβλήματος.

Τι κάνουμε από κουτάβι για να μην έχουμε μελλοντικά τέτοια προβλήματα;

Μία εκπαίδευση σκύλου μπορεί να κρατήσει ως και  δύο μήνες, μία διόρθωση συμπεριφοράς σκύλου μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά, πολλές εβδομάδες, χρόνια, ακόμα και να μην επιληφθεί ποτέ το πρόβλημα απλά να βελτιώνεται το οποίο προϋποθέτει χρόνο, χρήμα και μόνιμη συνεργασία με τον εκπαιδευτή.

Αξίζει λοιπόν να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο;

To κόστος σεμιναρίου ανέρχεται στα 20 Ευρώ / άτομο.
Πληροφορίες κλικ εδώ στο τηλέφωνο 6947860100.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.