«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» – Δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος



Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος απηύθυνε ευχαριστήριο σε όλους τους Έλληνες .

“Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά,ανεξάρτητα τι ψήφισε, καθώς και τον Ευρωπαϊκό λαό, που στήριξε όλες αυτές τις μέρες την Ελλάδα . Είμαστε όλοι ένα. Χρέος μας είναι, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αποκαθιστώντας την κοινωνική συνοχή. Το μήνυμα του δημοψηφίσματος είναι μήνυμα απεγκλωβισμού από την πολιτική της λιτότητας, εντολή ενίσχυσης της διαπραγμάτευσης και όχι ρήξης”, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Για τη γενναία απάντηση του Ελληνικού λαού,  έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας, πώς πρόκειται για την απάντηση στο ποια Ευρώπη θέλουν οι Έλληνες, την Ευρώπη της αλληλεγγύης.

Ο Πρωθυπουργός τέλος, τόνισε πώς θα ζητήσει τάχιστη αποκατάσταση του τραπεζικού συστήματος, καθώς και επιστροφή της Κυβέρνησης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους Εταίρους, επιβεβαιώνοντας τις θέσεις της Κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση του Ελληνικού χρέους, μιας και ήδη έχει τεθεί στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, όπως εξέδωσε και σε σχετική του έκθεση το ΔΝΤ.

“Ο τόπος χρειάζεται ενότητα και ομοψυχία”, τόνισε κλείνοντας.

Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της Δημοκρατίας και από αύριο συνεχίσουμε το δρόμο προς τις διαπραγματεύσεις”.

Ζ.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.