Υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης είχε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του λόγω των πρόσφατων Πολιτικών και Οικονομικών εξελίξεων.  Κύριος καταστατικός σκοπός των Δράσεων του Εκθεσιακού είναι η προώθηση των  Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η Προβολή των Τοπικών Προϊόντων και εν γένει της Επιχειρηματικότητας. Από τις επαφές που είχε ο Φορέας και τα Μέλη του Δ.Σ. τα τελευταία χρόνια με τον Επιχειρηματικό Κόσμο ,κυρίως της Περιφέρειας μας, διαπιστώνουν την ολοένα πιο οδυνηρή κατάσταση την οποία βιώνουν οι περισσότεροι Επιχειρηματίες, ως αποτέλεσμα των Μέτρων που μας έχουν επιβάλει οι Δανειστές και οι Εταίροι μας.  Είναι εμφανές ότι αυτά τα Μέτρα όχι μόνο δεν ήταν τα ενδεδειγμένα για την Ανάπτυξη του Τόπου μας αλλά έφεραν τα αποτελέσματα τα οποία βιώνουμε και ο καθένας μας ξεχωριστά: κλείσιμο επιχειρήσεων, συρρίκνωση των εισοδημάτων,  ανεργία, φτώχια, τεράστια αβεβαιότητα για το Μέλλον μας.

Με τις επικείμενες διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με τους Εταίρους και Δανειστές μας αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι προθέσεις και οι προτάσεις τους δεν έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα αντιθέτως μας ωθούν  σε δυσμενέστερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Για το λόγο αυτό το Δ. Σ. του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ταχθεί υπέρ του ‘Όχι στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 05.07.2015.  Πιστεύουμε ότι, η Κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να αναζητήσει και να εφαρμόσει Βιώσιμες Λύσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.