Συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Άθλημα της Χειροσφαίρισης από την Ομάδα Κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης



Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνω θερμές συγχαρητήριες ευχές για τη μεγάλη νίκη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Κοριτσιών, που κατάκτησε η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης, νικώντας στον Ημιτελικό το 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού και στον Τελικό το ΓΕΛ Αγίου Νεοφύτου Πάφου.
    
Η σημαντική αυτή επιτυχία, που έκανε περήφανους τους γονείς, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας σκληρής δουλειάς και συνεργασίας. Οι μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ, κάνοντας πράξη το αρχαιοελληνικό ιδεώδες του «νους υγιής εν σώματι υγιεί», ασκήθηκαν συστηματικά και συντονισμένα υπό την επίβλεψη των Γυμναστών και των Προπονητών τους. Στην προσπάθειά τους αυτή διέθεσαν τον ελεύθερό τους χρόνο, παραμέρισαν τις ατομικές επιθυμίες χάριν του συλλογικού αγώνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον κοινό στόχο. Ιδιαίτερες ικανότητες όπως ο αυτοέλεγχος, η συνεχής και σκληρή δουλειά, η προσήλωση στην ομάδα, η υπακοή στον προπονητή, η καλή φυσική κατάσταση, η σωματική και ψυχική υγεία αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την τελική νίκη. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Κοριτσιών έρχεται σήμερα ως επιβεβαίωση της θέλησης για το «ευ αγωνίζεσθαι», τη σωστή προπονητική στρατηγική και πάνω απ’ όλα τη συνεργασία όλων για έναν υψηλό στόχο. Η ομάδα Χειροσφαίρισης των Κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης δικαίως ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο όπως και στις καρδιές μας.

Συγχαίρουμε όλους όσους συνέβαλαν στη νίκη αυτή, τις ίδιες τις μαθήτριες, τους προπονητές τους , τους γυμναστές τους και τους γονείς που συστηματικά και συντονισμένα υποστήριζαν τις αθλήτριες.

Συγχαίρουμε ακόμα τους εκπαιδευτικούς και το διευθυντή του σχολείου, που πίστεψαν στις ικανότητες των παιδιών και στήριξαν τη σκληρή προσπάθεια με την ηθική τους συμπαράσταση.
    
Ευχόμαστε από καρδιάς η νίκη των μαθητριών του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης να έχει συνέχεια, δημιουργώντας παράδοση για τους μαθητές – αθλητές των σχολείων μας. Ευχόμαστε στις μαθήτριες της χειροσφαίρισης πολλές-πολλές επιτυχίες σε κάθε άλλη τους προσπάθεια, και ιδιαίτερα στις εξετάσεις που πλησιάζουν, στις οποίες η αθλητική τους πρωτιά προσθέτει υπεραξία. Ευχόμαστε, τέλος, στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης ανάλογες επιτυχίες σ’ όλους τους στόχους και τις προσπάθειες μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων
Δρ. Βασιλική Βόντσα

 

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Τσότσου στις μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης

Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες του 4ο ΓΕΛ Κοζάνης για τη μεγάλη νίκη τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Κοριτσιών στη Βέροια, όπου κατέκτησαν την κορυφή, νικώντας στον ημιτελικό το 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού και στον τελικό το ΓΕΛ Αγίου Νεοφύτου Πάφου.
Οι επιτυχίες των νέων ανθρώπων μας γεμίζουν αισιοδοξία, υπερηφάνεια και σιγουριά για το μέλλον.
Εύχομαι νέες διακρίσεις εντός και εκτός του αθλητικού στίβου και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Τουρισμού
Παύλος Τσότσος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.