Σταματάει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα – Στήριξη Δ.Ε.ΤΗ.Π. στην επαναλειτουργία του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 3



Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι, λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, θα σταματήσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης για την τρέχουσα περίοδο.

Παρακαλούνται οι ένοικοι και οι διαχειριστές των οικοδομών κατά την θερινή περίοδο να τηρούν τις παρακάτω ΟΔΗΓΙΕΣ :

1. Να ενημερώνονται για τις οφειλές της οικοδομής τους και να φροντίσουν για την έγκαιρη εξόφλησή τους.

2. Να ενημερώνουν τα αρμόδια συνεργεία της Τηλεθέρμανσης σε περίπτωση εκτέλεσης εργασιών στα δίκτυα κεντρικής θέρμανσης , (τηλέφωνο 24630 55745, αρμόδιοι: Ιωαννίδης Θεμιστοκλής, Γιαγκούλης Παντελής).

3. Να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων.

4. Να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις, τα όργανα και τους αυτοματισμούς της Τηλεθέρμανσης.

5. Να μην εκκενώνουν για μεγάλο διάστημα τα δίκτυα, διότι σκουριάζουν οι σωληνώσεις και καταστρέφονται τα δίκτυα και τα θερμαντικά σώματα.

6. Να μην αποθηκεύουν αντικείμενα στους χώρους των εγκαταστάσεων , διότι σε περίπτωση βλαβών η Τηλεθέρμανση ΔΕΝ θα αποζημιώνει τυχόν ζημίες.

Επισημαίνουμε στους καταναλωτές μας την υποχρέωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών, διότι στις οικοδομές που έχουν οφειλές, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ή ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ, δεν θα δοθεί θερμότητα την νέα θερμική περίοδο.

Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να παρέχουμε καθαρή και φθηνή θερμότητα στη πόλη μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Για τη ΔΕΤΗΠ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κάλφας Γεώργιος

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΙΙΙ

Tο Σωματείο Εργαζομένων στη Δ.Ε.ΤΗ.Π. αντιλαμβανόμενο την σοβαρότητα της κατάστασης όσον αφορά την καταστροφή των μονάδων III και IV του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, εκφράζει την αγωνία του, δεδομένου ότι απ`αυτές εξαρτάται το μέλλον των εργαζομένων στο σταθμό, όσο και  η διασφάλιση της ομαλής τροφοδοσίας της Τηλεθέρμανσης σε περιόδους βλαβών των μονάδων του ΑΗΣ Καρδιάς.

Η μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ Πτολεμαίδας θα διασφάλιζε, μέχρις αποσύρσεώς της, θερμότητα για τις ανάγκες εφεδρείας και αιχμής της Τηλεθέρμανσης.
 
Η Τηλεθέρμανση, ναι μεν τροφοδοτείται από δύο μονάδες του ΑΗΣ Καρδιάς, αλλά σε περίπτωση βλάβης και δυσλειτουργιών του σταθμού ή δυσμενών καιρικών συνθηκών τίθεται σε διακινδύνευση η επάρκεια και ασφάλεια παροχής θερμότητας της πόλης μας, ιδιαίτερα μετά την απόσυρση του ΑΗΣ ΛΚΔΜ.

Το όφελος από την επαναλειτουργία της μονάδας θα είναι πολλαπλό για την τοπική κοινωνία και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Ευελπιστώντας ότι θα πρυτανεύσει η λογική, αναμένουμε μια θετική λύση, και ευχόμαστε την επαναλειτουργία της, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της νέας μονάδας Πτολεμαΐδα 5.    

ΑΠΟ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.