Φρικτό έγκλημα από τον πατέρα της στην υπόθεση της μικρής Άννυ! Δείτε όλο το ρεπορτάζ



Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, με θύμα ένα αθώο παιδάκι…

Ο πατέρας – τέρας ομολόγησε ότι τεμάχισε το παιδί του πιθανά τη Μεγάλη Παρασκευή, το έβρασε από τη μέση και πάνω για να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του και πέταξε άλλα κομμάτια στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα στα σκουπίδια. Ισχυρίστηκε ότι βρήκε την τετράχρονη Άννυ μελανιασμένη, υπέθεσε ότι είναι νεκρή και το αρρωστημένο του μυαλό τον μετέτρεψε σε κανίβαλο.

Το αίμα που βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος του ανήκε στο άτυχο παιδί, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένονται νέες συλλήψεις, της μητέρας και ενός φίλου τους.

Επίσημη ενημέρωση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα με θύμα την τετράχρονη ΄Αννυ Μπορίσοβα, αναμένεται από τον διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ»

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικτής ιστορίας έπαιξε φίλος και ομοεθνής του, που φιλοξενούνταν σπίτι του. Την παρουσία του στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα στο επίμαχο διάστημα που χάθηκε το παιδί, αποκάλυψε το «Τούνελ».

Στην εκπομπή της Παρασκευής 2 Μαΐου η μητέρα της άτυχης μικρούλας σε σχετικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ανέφερε τον Βουλγαρικής καταγωγής φίλο που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το σύντροφό της. Η δημοσιογράφος τον αναζήτησε και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του παιδιού. Ο 27χρονος Σάββας έλεγε ότι δεν μπορεί να τον βρει γιατί είχε φύγει για την Βουλγαρία. Οι απαντήσεις που έδινε στην Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής για τη νύχτα που χάθηκε το παιδί, ήταν αντιφατικές.

 

Πηγή: anikolouli.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.