Στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος των Πύργων Εορδαίας ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού – Ενημερωτική συνάντηση για τους κτηνοτρόφους



Στις εκδηλώσεις μνήμης της 71ης επετείου του Ολοκαυτώματος στη Μαρτυρική Κοινότητα των Πύργων Εορδαίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Μαΐου συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Στον κ. Κοσματόπουλο δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσει με εκπροσώπους του Δικτύου άλλων Μαρτυρικών Πόλεων & Χωριών στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για δράσεις και ενέργειες σχετικές με το ζήτημα των αποζημιώσεων αλλά και την αναγνώριση των Ολοκαυτωμάτων και στις άλλες Κοινότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που δεν είναι ενταγμένες στο Δίκτυο.  

Μία ημέρα νωρίτερα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού παρακολούθησε τις εκδηλώσεις στο Τρανόβαλτο και στον οικισμό των Κουβουκλίων στο πλαίσιο του εορτασμού της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγ. Αθανασίου ενώ την Κυριακή συμμετείχε στις αντίστοιχες εκδηλώσεις εορτασμού στην Τ.Κ. Αγ. Κυριακής.

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού – Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενημερωτική συνάντηση για τους κτηνοτρόφους

Καλούνται οι Κτηνοτρόφοι του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σε συνάντηση την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 9μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια για συζήτηση σχετική με θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηνοτροφίας καθώς και την προοπτική ίδρυσης Κτηνοτροφικού Συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.