Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοζάνη λόγω εργασιών τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων και αποκατάστασης σχαρώνΣτο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων, μετά από σχετική αίτηση της ΔΕΔΔΗΕ, προβλέπεται, για την Κυριακή 3 Μαΐου από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Φιλίππου Β’, από τη διασταύρωσή της με την οδό Μ. Θεοδωράκη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Κων. Καραμανλή, στο ύψος της οδού Συρακουσών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από την οδό Βερμίου προς την οδό Φιλίππου θα γίνεται μέσω της οδού Συρακουσών και Σπάρτης καθώς και από το ρεύμα εισόδου της οδού Κ. Καραμανλή προς τον κόμβο Λαρίσης.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αποκατάστασης σχαρών

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης σχαρών, μετά από σχετική αίτηση της ΔΕΥΑ Κοζάνης, προβλέπεται, από την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 8 το πρωί έως την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 10:00 το πρωί, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Τράντα, από τη διασταύρωσή της με την οδό Τακιατζήδων έως τη διασταύρωσή της με την οδό Στοάς.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 7 Μαΐου και μέχρι τότε η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρόδιων οδών .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.