Ραχήλ Μακρή: «Μετά από 686 μέρες διαλύσαμε το μαύρο της δημόσιας τηλεόρασης»Χρειάστηκαν 22 μήνες και 20 μέρες αγώνα από τους εργαζομένους της ΕΡΤ, οι οποίοι με αίμα και θυσίες διατήρησαν στη ζωή την ΕΡΤ, για να αποκαταστήσει το κοινοβούλιο τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Χρειάστηκε η ανατροπή της Συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για να αναληφθεί η απαιτούμενη νομοθετική πρωτοβουλία της αυτονόητης αποκατάστασης μιας τηλεόρασης απαλλαγμένης από την υποταγή στην αναζήτηση κέρδους για τον ιδιώτη.

Έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λίγοι Βουλευτές σπείραμε τον σπόρο της αντίστασης στην αυθαιρεσία εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων και εισπράξαμε τον προπηλακισμό των ΜΑΤ, προφανώς ύστερα από «πολιτική» εντολή.

Χαίρομαι που ο σπόρος αυτός άνθισε με δεκάδες βουλευτές να ενώνουν την φωνή τους δικαιώνοντας την διαμαρτυρία στα «κάγκελα» της ΕΡΤ, ακόμα και εάν το πλήθος των ομιλητών που έσπευσαν να μιλήσουν κατέστησαν απαγορευτική λόγω πεπερασμένων χρονικών ορίων την δική μου τοποθέτηση.

Η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων κάθε μέρα που περνάει υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις που αναλάβαμε στις 25 Ιανουαρίου.

Το πρώτο βήμα έγινε, ωστόσο μένουν πολλά ακόμα για να υλοποιηθούν τα ηθικά και δίκαια αιτήματα των εργαζομένων που θρήνησαν θύματα στον αγώνα για την ανατροπή του μαύρου της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.