Διάρρηξη σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας στην Κοζάνη το πρωί της ΤρίτηςΔιάρρηξη σημειώθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου, το πρωί μετά τις 8.00 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κοζάνη, σε κεντρική περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του “θύματος”, ο δράστης παραβίασε την πόρτα του διαμερίσματος του, η οποία να σημειώσουμε ότι δεν ήταν κλειδωμένη, όπως μας είπε το θύμα.

“Τις πρώτες πρωινές ώρες αποχωρούν όλοι από το σπίτι”, μας είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, έτσι οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να προσπαθήσουν να το διαρρήξουν.

Όπως φαίνεται όμως οι δράστες έφυγαν με “άδεια χέρια”, μιας και δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον για να πάρουν.

O ιδιοκτήτης δήλωσε στο kozaniLife.gr, “φοβόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι”.

Εφιστούμε την προσοχή όλων, μιας και τα κρούσματα ληστειών – διαρρήξεων φαίνονται να είναι σε έξαρση, κυρίως αυτή την περίοδο που ο καιρός μας “προτρέπει” με την καλή του διάθεση να απουσιάζουμε περισσότερες ώρες από τα σπίτια μας, πριν φύγουμε, καλό είναι να κλειδώνουμε τις πόρτες μας.

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.