Escape Room «The Key» – Η πιο ζωντανή εμπειρία απόδρασης στη Βέροια!



Η εναλλακτική ψυχαγωγία των Escape Rooms, στη Βέροια!

thekey500

Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι βιωματικής απόδρασης από τρία διαφορετικά θεματικά δωμάτια.

Κάθε δωμάτιο είναι διαμορφωμένο με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και η εκάστοτε ομάδα καλείται να λύσει μια σειρά γρίφων τοποθετημένων σε γραμμική σειρά, που θα την οδηγήσει στην τελική έξοδο από αυτό. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν στοιχεία ή αντικείμενα των δωματίων για να επιλύσουν μια σειρά από παζλ, να βρουν κωδικούς ώστε να δραπετεύσουν από το δωμάτιο. Διαθέτουν μία ώρα, μέσα στην οποία πρέπει να συνεργαστούν και να λύσουν γρίφους βασιζόμενους στη λογική.

Η κάθε ομάδα παρατηρείται μέσα από κλειστό σύστημα μη καταγραφικών καμερών και έχει τη δυνατότητα να ζητήσει βοήθεια στην επίλυση του γρίφου, πατώντας το διακόπτη βοήθειας. Η βοήθεια μπορεί να ζητηθεί μία φορά κάθε 10 λεπτά της ώρας και δίνεται μέσω οθόνης τοποθετημένης στο δωμάτιο.

Έχει τη μορφή μιας φράσης ή εικόνας που θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχιση του παιχνιδιού.

Η λύση βρίσκεται πάντοτε μέσα στο κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον του δωματίου και οι παίκτες οφείλουν να είναι παρατηρητικοί και να χρησιμοποιούν τη δύναμη του μυαλού και την κριτική σκέψη που διαθέτουν, με τελικό σκοπό την απόδραση από το δωμάτιο μέσα στα στενά πλαίσια του χρόνου.   

{gallery}thekey{/gallery}

Τα θεματικά δωμάτια είναι:

– Αρχαία Αίγυπτος
– Murder scene
– Ο γύρος του κόσμου σε 60 λεπτά (Σύντομα)

 

keynew500

 

Escape Room «The Key» – Η πιο ζωντανή εμπειρία απόδρασης στη Βέροια, το κοντινότερο στο Νομό Κοζάνης!

Ήρας 5, Βέροια
Τηλέφωνα: 2331302155 – 6944962669
www.thekeyescaperoom.com
Facebook: www.facebook.com/thekey.info
Instagram: www.instagram.com/the_key_ier

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.