Πτολεμαΐδα: Αιτήσεις για χορήγηση Άδειας Κατάληψης Κοινόχρηστου Χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτωνΑπό την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής του Δήμου Εορδαίας γνωστοποιείται ότι προκειμένου να χορηγηθεί η Άδεια Κατάληψης Κοινόχρηστου Χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων , οι  ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται με αίτησή τους  στην Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Εορδαίας, ώστε να προσδιοριστεί η επιφάνεια κοινόχρηστου χώρου που δικαιούνται να καταλάβουν.

Η αίτηση των  ενδιαφερόμενων  θα συνοδεύεται από:

-Τοπογραφικό σχεδιάγραμμα, σε γραπτή και ηλεκτρονική μορφή,  υπογεγραμμένο από Μηχανικό , στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του καταστήματος ,το πλάτος της πρόσοψής του και ο περιβάλλων  χώρος εις τριπλούν.
-Την Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος .  
-Φωτογραφίες του καταστήματος και του αιτούμενου κοινόχρηστου χώρου.
-Εάν ο ενδιαφερόμενος αιτείται την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν παρακείμενου καταστήματος ή κατοικίας , τότε θα κατατίθεται και βεβαίωση με την συγκατάθεση του χρησιμοποιούντος
ή κατέχοντος  τα ακίνητα αυτά .  

Η υποβολή των αιτήσεων ισχύει από 20 Απριλίου 2015 έως 10 Μαΐου 2015.    
       
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.24630 55243.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.