«Εαρινή βόλτα» με κλασικά αυτοκίνητα από τους Φίλους Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας



Οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη «Εαρινή βόλτα» με κλασικά αυτοκίνητα, στο γνωστό σε όλους μοναστήρι- προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Όρος Βέρμιο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 το πρωί από το γραφείο του Συλλόγου μας που βρίσκεται στην Κοζάνη επί της οδού Ακράγαντα 1 και Μίκη Θεοδωράκη γωνία (πίσω από το 2ο&5ο γυμνάσιο παράλληλα της οδού Φιλίππου). Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι από την παλιά εθνική οδό Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, (Καστανιά) που την περίοδο αυτή της άνοιξης είναι μια εξαιρετική επιλογή με μηδενική σχεδόν κίνηση.

Σας περιμένουμε λοιπόν να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας, να θαυμάστε τα υπέροχα αυτοκίνητα εποχής και ν’απολαύσετε την υπέροχη διαδρομή που θ’ακολουθήσουμε. Μετά την άφιξη στην Παναγία Σουμελά και την επίσκεψη στο μοναστήρι θ’ακολουθήσει γεύμα για όσους επιθυμούν στην ταβέρνα «βεντέτα» και μετα το πέρας της εκδήλωσης, επιστροφή στις έδρες μας.

Ladies and gentlemen start your engines!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.