Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης για το Πασχαλινό Bazaar



Τα μέλη  του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης  ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση του  Συλλόγου μας αγοράζοντας  τις δημιουργίες των μελών  φίλων και εθελοντών που με  μεράκι,  διάθεση και αγάπη κατασκεύασαν για το Πασχαλινό Bazaar.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις κες Νίτσα Δραγώγια, Καίτη Κυρατσού-Χονδρογιώργου , Ελένη Κουκουμπέση , Αντωνία Κωνσταντοπούλου( ιδιοκτήτρια του καταστήματος PRIVE), Κούλα Μαμάτσιου, Κρίστα Μέλιου, Γεωργία Πουλατσόγλου-Μπιμπίρη, Σοφία Σκόρδα, Μαίρη Τσιάρα, και Βέτα Τσιούλη  εθελόντριές μας , που στέκονται  δίπλα μας και μας συνδράμουν, εμπνέοντας αξίες όπως η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός που είναι απαραίτητες στις μέρες μας.

Ακόμα ευχαριστούμε
τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) της περιοχής για την προβολή του Πασχαλινού Bazaar
και τον Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένη Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κο Γρηγοριάδη Γρηγόριο, για την παραχώρηση της αίθουσας «Φίλιππος» της Λ.Α.Φ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.