Η μεγαλύτερη εκδήλωση Κυναθλητισμού που έγινε ποτέ στη Κοζάνη: Σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων εργασίας I.P.O.Με αφορμή τα εγκαίνια του Κυναθλητικού Ομίλου WHITE GHOSTS , ο Όμιλος διοργανώνει την μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην Κοζάνη με τριήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων εργασίας I.P.O. που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 09:00 το πρωί και θα τελειώσει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 το απόγευμα στις 18:00 με εντυπωσιακή επίδειξη σκύλων Κ-9 & I.P.O !

Η είσοδος στην επίδειξη θα είναι δωρεάν για όλους!

Εισηγητής στο σεμινάριο Ι.P.O. θα είναι ο καταξιωμένος Κυναθλητής Εθνικής Ελλάδας ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΚΟΣ ” με συμμετοχές στο :
Παγκόσμιο πρωτάθλημα FMBB 2013,2014,2015
Παγκόσμιο πρωτάθλημα FCI 2013 *4th best obedience (96).

Στο σεμινάριο θα γίνει εκπαίδευση για Αρχάριους και Προχωρημένους σκύλους στα θέματα :
– ΥΠΑΚΟΗ
– ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
– ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ
και θα αναλυθούν οι κανονισμοί του Κυναθλήματος I.P.O (FCI).

H εκπαίδευση θα ξεκινάει καθημερινά στις 9 το πρωί και θα τελειώνει το αργά απόγευμα ενώ στα μέσα του μαθήματος θα πραγματοποιείτε στάση για ελαφρύ γεύμα.

Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου θα είναι πολύ χαμηλό λόγο ότι το οικονομικό βάρος του σεμιναρίου θα το επωμιστεί ο ¨Όμιλος με αφορμή τα εγκαίνια και θα ανέρχεται στα 50 ευρώ με ή χωρίς σκύλο !

Για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου οι θέσεις συμμετοχής θα είναι 15 , γιαυτό παρακαλώ ενημερώστε και κάντε κράτηση άμεσα διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ εντός , στην ιστοσελίδα www.whiteghosts.gr και στο τηλέφωνο 6947860100.

ytfckjffy

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.